La navegació d'un usuari en aquest Portal, igual que en qualsevol altre lloc web, deixa com a rastre l'adreça IP que en aquesta sessió li ha estat assignada pel seu proveïdor d'accés a Internet. El registre d'aquesta adreça IP serveix exclusivament per a fins interns, com són les estadístiques d'accés al Portal.

El lloc web del CCN i els seus dominis fan servir galetes (petits fitxers d'informació que el servidor envia a l'ordinador de qui accedeix a la pàgina) per al correcte funcionament i visualització dels llocs web per part de l'usuari, la recopilació d'estadístiques i sobre aquells elements de seguretat que intervenen en el control d'accés a les àrees restringides.

Acceptació de la Política de Galetes

El CCN mostra informació sobre la seva Política de galetes a la part inferior de qualsevol pàgina del portal amb cada inici de sessió amb l'objecte que vostè en sigui conscient.

Davant aquesta informació, és possible dur a terme les següents accions:

  • Acceptar galetes. No es tornarà a visualitzar aquest avís en accedir a qualsevol pàgina del portal durant la present sessió.
  • Tancar. S'amaga l'avís en la present pàgina.
  • Modificar la configuració

Com modificar la configuració de les galetes?

Vostè pot restringir, bloquejar o esborrar les galetes d'aquesta o qualsevol altra pàgina web, utilitzant el seu navegador. En cada navegador, l'operativa és diferent, la funció d'‘Ajuda" li mostrarà com fer-ho.